Vakantiesluiting

Tussen 24 juli en 6 augustus zijn wij gesloten. Vanaf 7 augustus staan wij weer voor u klaar. Voor wie nog op vakantie gaat: wij wensen u een heerlijke vakantie!

Decent koffer voor zorgeloos reizen

Vakantie geboekt, check! Koffer uit de berging?!?

Heeft u oude koffers of loodzware koffers, kom dan snel naar Schoenmakerij André voor een
Decent koffer!
Decent koffers zijn lichtgewicht, stevig en hebben een moderne uitstraling. U kunt ook kiezen voor een hip kleurtje, zodat u niet lang hoeft te zoeken bij de bagageband.
Al onze koffers zijn voorzien van wieltjes voor meer reisgemak.

Ook voor de zakenman of -vrouw hebben we luxe, doch praktische koffers die eenvoudig als handbagage mee te nemen zijn in het vliegtuig.

Wij hebben een zeer ruime keuze aan Decent koffers, zodat u degene kunt kiezen die bij u en uw reis past. Wij adviseren u graag!

2 Jaar garantie op alle types Decent koffers!
Tevens hebben wij onderdelen, zoals wielen, sloten en handgrepen, op voorraad.
Indien nodig, kunnen wij onderdelen vervangen.

Winnaar van onze Facebook actie

de winnaar van onze Facebook actie

Enorm trots mag mijn vader de Cadeaubon overhandigen aan Ine van Sterkenburg. Na een zeer geslaagde actie op onze Facebook pagina, maar liefst 279 keer gedeeld dan kan er natuurlijk maar een iemand winnen.

Bedankt voor iedereen die dit bericht gedeeld en geliked heeft ?
Wij hopen uw graag terug te zien in onze winkel.

Groeten,
André

 

Piggy sparen

Wist u dat u bij ons kan spPiggy sparen bij Schoenmakerij Andréaren met de Piggy pas!

Wat ooit begonnen is met een studenteninitiatief in Utrecht is inmiddels uitgegroeid tot een populair spaarsysteem. Met dit spaarsysteem heb je maar één pasje nodig voor alle deelnemende winkels óf je gebruikt de Piggy App op je smartphone. Dus geen volle portemonnee meer door verschillende spaarkaarten.

Hoe werkt Piggy?
Het is de moderne variant van de bekende spaarkaart. Klanten krijgen een spaarpas of kunnen een app downloaden waarop spaarpunten worden bijgeschreven. Die kunnen in de winkel worden ingeruild tegen een beloning. Iedere deelnemende winkel bepaalt zelf welke beloning je krijgt voor een bepaald aantal punten. Dat is per winkel op het Piggy-scherm te zien als je punten worden bijgeschreven.

Nieuws Piggy sparenPiggy app

Eigentijds Vakmanschap

Facebook
YouTube