Schoenreparatie

Voor alle soorten schoenreparaties kunt u bij ons terecht, van sandalen tot bergschoenen. Schoenmakerij André is al meer dan twintig jaar Gilde schoenmaker. Dat betekent kwaliteit en vakmanschap. Schoenmakers die aangesloten zijn bij het Gilde voldoen aan de voorgeschreven kwaliteitseisen en mogen exclusief gebruikmaken van de originele schoenonderdelen van de gerenommeerde schoenmerken Van Bommel en Van Lier.

Schoenmaker AndréZo hebben deze fabrikanten de zekerheid dat de originele materialen verwerkt worden. Ook voor schoenen en laarzen van merken als Greve en Dubarry bent u bij ons aan het juiste adres. Van deze merken hebben wij de originele onderwerken voor een complete verzoling in huis.

Orthopedische aanpassingen

Schoenmakerij André verzorgt ook orthopedische aanpassingen aan eigen schoeisel. Zoals:

  • Standaard steunzolen
  • Supplementen/steunzolen
  • Correctiezolen en steunzolen op maat
  • Orthopedische aanpassingen

Wij verzorgen ok orthopedische aanpassingen, zoals verhogingen, afwikkelbalken en alle kleine voorkomende orthopedische aanpassingen.

Voor meer informatie, neem contact met ons op of kom bij ons langs.

Overige reparaties

Reparaties aan tassen, riemen en andere leren kledingstukken verzorgen wij ook. Denk aan het vervangen van een rits, het repareren van een tashengsel of kapotte riem.

Online reparatie- en retourservice

Geen tijd om uw schoenen zelf te komen brengen ? Maak dan gebruik van onze online reparatieservice. Dat geldt natuurlijk ook voor het repareren van andere artikelen, zoals tassen of riemen. Twijfelt u of uw artikel nog wel te repareren is ? Neem gerust van te voren even contact met ons op. Wij informeren u graag. Heeft u geen tijd om uw gerepareerde artikel bij ons in de winkel op te komen halen, dan kunt u gebruikmaken van onze retourservice.

Schoenmakers Gilde

Schoenmaker André is lid van het Schoenmakers GILDEHet Schoenmakers Gilde keurt op vrijwillige basis schoenmakers. De goedgekeurde schoenmakers voldoen aan de door de stichting opgelegde kwaliteitseisen. Voor u als consument, heeft het nu nog meer zin om kwaliteitsschoenen te kopen. U bent immers verzekerd van een deskundige reparatie. Bovendien is het laten repareren van schoenen milieuvriendelijk, omdat uw schoenen langer mee gaan. De goedgekeurde Gilde schoenmaker wordt regelmatig herkeurd en wordt door de stichting op de hoogte gehouden omtrent een scala van onderwerpen met steeds als uitgangspunt de continuïteit van kwaliteit schoenreparaties.

Originele materialen van Van Lier, Van Bommel

De Schoenmakers Gilde deelnemers hebben het unieke recht op het gebruik van schoenonderdelen van de binnen de stichting samenwerkende fabrikanten.
De fabrikanten hebben zodoende de zekerheid, dat hun originele materialen verantwoord verwerkt worden.

Van Bommel Van Lier De Grève Dubarry

Eigentijds Vakmanschap

Facebook
YouTube