Correctiezolen

Correctiezolen en steunzolen op maat

Wij leveren supplementen, zoals correctie- en steunzolen, van topkwaliteit op maat. Deze worden vergoed door uw zorgverzekeraar, mits u daarvoor aanvullend verzekerd bent. Schoenmakerij André is officieel dealer van Schrijver Orthopedie supplementen en steunzolen. correctiezolenSchrijver Orthopedie (KvK 30086372) is lid van NVOS (Nederlandse Vereniging van Orthopedische Schoentechnici), lid van Stichting Loop en gecertificeerd door SEMH, een onafhankelijke stichting, die leveranciers van medische hulpmiddelen die hoogwaardig kwaliteitswerk leveren, erkent.

Werkwijze

Wij nemen een voetafdruk en doen een compleet voetonderzoek. Aan de hand van onze anamnese wordt een supplement voor u op maat gemaakt bij Schrijver Orthopedie.

Schrijver Orthopedie zolenEen blessure aan een voet en/of teen kan ontstaan door een afwijking in de stand van de voet of het been. Door deze afwijking worden bepaalde spieren en gewrichten overbelast. Om dit soort blessures te verhelpen heeft Schrijver Orthopedie Schoentechniek het Air-Weight supplement ontwikkeld. Wij letten altijd op het schoeisel dat u draagt en passen hier de zool op aan. U hoeft dus geen speciaal schoeisel aan te schaffen.

Uw supplement/steunzool

  • Neem contact met ons op wanneer na zes weken het beoogde resultaat uitblijft;
  • Wij adviseren u uw supplementen jaarlijks te laten controleren. Bij kinderen is in verband met de groei een halfjaarlijkse controle aan te raden;
  • Het supplement is gemaakt voor een vlakke binnenzool. Alle schuimrubber en confectiesteunen dienen verwijderd te worden. Uiteraard kunnen wij dit voor u doen;
  • Hele supplementen kunnen op maat gemaakt worden door aan de voorkant de polsterlaag korter te knippen;
  • Indien supplementen door intensief gebruik nat zijn geworden, dienen ze op natuurlijke wijze gedroogd te worden. Nooit verwarmen!
  • De polsterlaag waarmee het supplement bekleed is, kan bij slijtage vernieuwd worden.
  • Benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van steun- of correctiezolen? Neem gerust contact met ons op of kom langs.

Standaard inlegzolen

Wij hebben ook een groot assortiment aan standaard inlegzolen met goede ondersteuning op voorraad, verkrijgbaar vanaf maat 22 t/m 50.

Eigentijds Vakmanschap

Facebook
YouTube