Correctiezolen

Correctiezolen en steunzolen op maat

Wij leveren supplementen op maat van de hoogst mogelijke kwaliteit, zoals correctiezolen en steunzolen, met vergoeding van uw zorgverzekeraar! Schoenmakerij André is officieel dealer van Schrijver Orthopedie* supplementen en steunzolen.

Schrijver Orthopedie zolen

Wij nemen een voetafdruk en doen een compleet voetonderzoek. Aan de hand van onze anamnese wordt een supplement voor u op maat gemaakt bij Schrijver Orthopedie.

Een blessure aan voet en/of been kan ontstaan door een afwijking in de stand van de voet of het been. Door deze afwijking worden bepaalde spieren en gewrichten overbelast. Om dit soort blessures te verhelpen heeft Schrijver Orthopedisch Schoentechniek  het Air-Weight supplement ontwikkeld.

Wij letten altijd op het schoeisel dat u draagt en passen hier de zool op aan. U hoeft dus niet speciaal schoeisel aan te schaffen, maar kunt uw eigen schoeisel behouden.

Uw supplement/ steunzool
  • Wanneer er na 6 weken geen gewenst resultaat is, neem dan contact met ons op.
  • Wij adviseren u één keer per jaar uw supplementen te laten controleren. Bij kinderen is controle raadzaam na een half jaar i.v.m. de groei.
  • Het supplement is gemaakt voor een vlakke binnenzool, dus alle schuimrubber en confectiesteunen dienen verwijderd te worden. Uiteraard kunnen wij dit voor u doen.
  • Hele supplementen kunnen op maat gemaakt worden door aan de voorkant de polsterlaag korter te knippen.
  • Indien supplementen door intensief gebruik nat zijn geworden, moeten ze op natuurlik wijze gedroogd worden. Nooit verwarmen!
  • De polsterlaag waarmee het supplement bekleed is, kan bij slijtage vernieuwd worden.

Wij leveren correctiezolen en steunzolen met vergoeding van de zorgverzekeraar, indien u hiervoor aanvullend verzekerd bent. Informeer hiernaar bij uw zorgverzekeraar.correctiezolen

*Schrijver Orthopedie is lid van NVOS (Nederlandse Vereniging van Othopedische Schoentechnici), lid van Stichting Loop en gecertificeerd door SEMH, een onafhankelijke stichting die leveranciers van medische hulpmiddelen die hoogwaardig kwaliteitswerk leveren erkent.
*Schrijver Orthopedie KVK 30086372

Benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van steun- of correctiezolen, neem gerust contact met ons op of kom bij ons langs.

Standaard inlegzolen

Wij hebben tevens een groot assortiment  standaard inlegzolen met goede ondersteuning op voorraad, vanaf maat 22 t/m maat 50!

Eigentijds Vakmanschap

Facebook
YouTube