Merken

Bear Design tassen en portemonneesBear Design tassen & accessoires

Bear Design tassen, clutches, portemonnees, creditcards-etuis, rugzakken en koffers worden duurzaam geproduceerd volgens fair-trade normen, dus met respect voor mens en milieu.

Stijlvolle, stoere, functionele én duurzame tassen en accessoires voor mannen en vrouwen.

 

castelijn-beerends-logo

Castelijn & Beerens

Kwaliteit, vakmanschap en innovatie hebben de hoogste prioriteit bij Castelijn & Beerens.
Het gerenommeerd familiebedrijf ontwerpt en vervaardigt al meer dan 65 jaar luxe lederwaren.

Door de jaren heen is de kennis van leerselectie, modelleren en productkwaliteit overgedragen van generatie op generatie. Deze traditie in ambachtelijke lederen producten blijft zo in stand gehouden.

Inmiddels staan de 2e en 3e generatie van de familie Beerens aan het roer en zij hebben de passie voor het vak van de oprichters overgenomen. Ze bereiden zich voor op een veelbelovende toekomst waarbij het streven naar exclusiviteit, kwaliteit en internationale bekendheid voorop blijft staan!

 

Berba Bags & WalletsBerba Bags & Wallets

In 1974 werden in de buurt van het Zuid-Limburgse Maastricht de eerste Berba producten gecreëerd. Al snel stond Berba synoniem voor eigenzinnige vormgeving en uitmuntende kwaliteit. Sinds 2010 vormen de broers Berry en Tim Kuckelkorn de tweede generatie in het familiebedrijf, waarbij ze tradities samenbrengen met de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van mode en leersoorten. Het feit dat alle monsters nog steeds handmatig vervaardigd worden, bewijst dat traditioneel vakmanschap een speerpunt van het Limburgse familiebedrijf is.

 

De Rooy Lederwaren

H.J. de Rooy Lederwaren is al vele jaren een vertrouwd gezicht in de wereld van luxe trendy lederwaren. Sinds onze oprichting in 1947 zijn we uitgegroeid van een kleine Amsterdamse fabrikant tot een gerenommeerde speler binnen de branche, met een brede range kwaliteitsproducten. Een positie die mede te danken is aan de transparante en servicegerichte manier van werken, waarin we ons duidelijk weten te onderscheiden.

 

Shoeps elastische vetersShoeps

Deze sterke elastische veters hoef je nooit meer vast of los te maken. Eenmaal bevestigt trek je moeiteloos je schoenen aan en uit. Geen losse veters meer waar  je over kunt struikelen en ze staan ook nog eens hartstikke stoer. Met 21 verschillende kleuren, een mix assortiment en verwisselbare buttons maak je de meest flitsende combinaties. SHOEPS zijn geschikt voor alle schoenen, groot en klein. Voor vrije tijd en voor sport. De SHOEPS zijn gemaakt van hoogwaardig en zeer sterk silicone. Daardoor zijn ze zeer elastisch en sterk en kunnen daarom ver worden uitgerekt wanneer de schoen aan wordt getrokken.

 

Mr. Lacy veters

Mr. Lacy

Mr.Lacy is producent van veters in werkelijk alle kleuren van de regenboog. Met Mr. Lacy kan jij je schoenen maar eigen smaak stylen zodat een unieke sneaker ontstaat die een verlengde is van je persoonlijkheid. Dankzij Mr. Lacy krijgt de sneakerwereld meer kleur. Kies jouw favoriete kleur en wissel af om je sneaker altijd up to date te houden.

 

decent kofferDecent koffers

Sterke, lichtgewicht koffers met een luxe en moderne uitstraling.  Onderdelen als wielen, handgrepen en sloten zijn ook los bij ons verkrijgbaar.

 

Barth schoenvetersBarth Schuhbandl

De Barth Schuhbandl schoenveters zijn gemaakt van de beste en meest duurzame materialen. Voor alle soorten schoenen en in vele kleuren verkrijgbaar.
Bij uitstek geschikt voor wandelschoenen en bergschoenen.

 

mysole inlegzolenMYSOLE inlegzolen

Deze inlegzool bewijst zich al jaren als goede vervanger van de bestaande inlegzool of als supplement in schoenen die zonder inlegzool worden geleverd. De MYSOLE™ inlegzool geeft lichte ondersteuning aan de achter-, midden- en voorvoet. De MYSOLE™ inlegzool zorgt ook voor lichte drukverdeling, drukontlasting en schokdemping tijdens het staan en lopen.

 

tacco footcare inlegzolen Tacco Footcare

Biedt inlegzolen voor elk seizoen en voor ieder schoeisel.

 

Avel Saphir Medaille d'Or

Avel Saphir Medaille d’Or

Hoogwaardige en allround onderhoudsproducten voor al uw  schoeisel en elk ledersoort. Aanbevolen voor uw Santoni schoenen.

 

Shelby Brothers

Compleet geïnspireerd door Peaky Blinders zijn twee fans – de ‘Brothers’ – dit kledingmerk begonnen. Tassen, petten, hoeden en schoenen met hetzelfde oog voor detail als de makers van de serie!

Eigentijds Vakmanschap

Facebook
YouTube