Reparatie online

Online Reparatieservice

Geen tijd om uw schoenen zelf te komen brengen ? Maak dan gebruik van onze online reparatieservice. Dat geldt natuurlijk ook voor het repareren van andere artikelen, zoals tassen of riemen. Twijfelt u of uw artikel nog wel te repareren is ? Neem gerust van te voren even contact met ons op. Wij informeren u graag. Heeft u geen tijd om uw gerepareerde artikel bij ons in de winkel op te komen halen, dan kunt u gebruikmaken van onze retourservice.

Hoe werkt het?

U vult onderstaand online reparatieformulier in en zendt de te repareren artikelen bij voorkeur samen met een kopie van het ingevulde reparatieformulier naar Schoenmakerij André, Marktplein 12, 4191 AC Geldermalsen. Zorg ervoor dat de artikelen stevig verpakt zijn en bewaar het verzendbewijs goed! Hierop staat namelijk een track & trace code, waarmee u het pakket kunt volgen. Zodra wij uw pakket ontvangen hebben, nemen wij ALTIJD contact op om u te informeren over de reparatie en de kosten. Gaat u akkoord, dan vragen wij u vooraf te betalen. Na reparatie zenden wij de artikelen retour of haalt u ze zelf op in de winkel.

Kosten retourservice: € 7,50. Voor reparaties hoger dan € 50,00 rekenen wij € 3,75. Boven de € 100,00 is de retourservice gratis. Bij zelf ophalen ontvangt u 10% korting op de reparatiekosten.

  reparatieformulier schoenmakerij andré

  Reparatieformulier

   
  Velden gemarkeerd met *=verplicht

  Voor- en Achternaam*

  Adres*

  Plaats*

  Uw e-mail*

  1e Telefoonnummer*

  2e Telefoonnummer

  Uw reparatiewensen*

  10% Korting op de reparatiekosten wanneer u uw reparatie ophaalt in de winkel!

  Ja, ik kom mijn reparatie ophalen en bespaar 10% op de reparatiekosten!


  Voeg dit formulier bij uw reparatie, in de verpakking. Voldoende frankeren en opsturen naar:

  Schoenmakerij André
  Marktplein 12
  4191 ED Geldermalsen

  KvK 54632455
  Bank NL39ABNA0434259934

  Eigentijds Vakmanschap

  Facebook
  YouTube